Delmhorst Fugtighedsmålere

Delmhorst har et bredt udvalg af fugtighedsmålere uanset om det er til halm, korn eller noget helt tredje.

Det rette fugtighedsniveau i både baller, korn og andre afgrøder er essientiel. Fugtighedsnivauet i halm ballerne er afgørende for at kunne producerer halm af god kvalitet og reducerer økonomiske tab. Når halmen presses til baller kan det rigtige fugtighedsnivau reducerer dannelsen af mug og det er med til at bevare halmens farve og fodeværdi.

Når det gælder korn og andre afgrøder er fugt også en vigtig faktor. Hvis den ignoreres kan det medføre reduceret værdi af kornet, ekstra omkostninger eller i værste tilfælde helt ødelagt korn.

Beskyt derfor din invistering ved at teste fugtindholdet før, under og efter høsten med fugtmålere.

FX-2000

FX-2000 modellen er topmodellen fra Delmhorst. Denne er idéel til Landmanden der har store mængder halm og som ønsker at spare tid med en let tilgængelig løbende kontrol.

Uanset om det er i revlen, under presning eller inde i ballen, giver FX-2000 en klar og præcis måling af fugtigheden hele vejen igennem processen - også inde i ballekammeret. Denne model er med forbedret digitalt display.

F-2000

Den perfekte løsning til forbedring af kvalitetskontrollen. F-2000 kan teste fugtigheden i revlen eller direkte i ballen, og har den samme præcision som FX-2000. Den model er med digitalt display.

F--6/6-30

Den enkelte løsning til test af fugtighed. Denne model er med analog display.

For rådgivning og salg kontakt:

Ole Hald

Ole Hald

Ekspedient reservedele

Tlf: 87 61 33 45

Speciale: Høstmaskiner og landbrusmaskiner

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik