New Holland

Lyngfeldt står klar med New Hollands brede produktsortiment

New Holland er en af verdens største producenter af maskiner til landbruget. Alligevel er New Holland mere end blot maskiner. Det skyldes en mangeårig passion og et stærkt engagement, som kommer til udtryk i måden, hvorpå der samarbejdes med kunderne. Et imødekommende og professionelt, globalt forhandlernet garanterer, at der sæson efter sæson er service og ekspertrådgivning til rådighed.

New Holland har skarpt fokus på at tilbyde det største udvalg af tilgængelige løsninger til at øge effektiviteten og produktiviteten, mens miljøet respekteres. Det kommer blandt andet til udtryk i Clean Energy Leader-strategien, der blev lanceret for aktivt at fremme teknologien bag vedvarende energi, emissionsreduktion og bæredygtig landbrugsproduktion.

Hos Lyngfeldt A/S er vi stolte over at være en del af New Holland, som kan tilbyde det bredeste udvalg af betjeningsvenlige traktorer, mejetærskere og materialehåndteringsudstyr med mere end 80 produktlinjer og over 300 modeller. Den gode serive og kvalitet har gjort at vi er en af de få Top Partnere i Danmark

Handler du med os, får du at gøre med mennesker og maskiner, som du kan stole på nu og i fremtiden.

Lyngfeldt står parat med råd og vejledning, hvis du påtænker udskiftninger i din maskinpark. Kontakt os til en snak om mulighederne. Vi giver gerne en attraktiv pris på dine brugte maskiner og dit udstyr.

New Holland traktorer fra 25 - 600 hk.

New Holland mejetærsker 12 - 41 fod.

New Holland presser.

New Holland Teleskoplæsser.

New Holland Industri AG.