Cookies og privatlivspolitik

OVERSIGT:

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er Cookies?
  3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
  4. Formål med cookies på vores website
  5. Google Analytics
  6. Brug af personoplysninger

1. EJEROPLYSNINGER

Lyngfeldt A/S
Langskovvej 4
8370 Hadsten
Tlf: +45 87 61 33 33
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2. HVAD ER COOKIES?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. SÅDAN SLETTER ELLER BLOKERER DU FOR COOKIES

http://minecookies.org/cookiehandtering

4. FORMÅL MED COOKIES PÅ VORES WEBSITE:

    Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
    Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

5. GOOGLE ANALYTICS

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. registrering og BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Vi indsamler kun personlig information med henblik på at levere den bedste service til dig. Oplysninger er fuldt ud private og deles ikke med tredjepart.

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre og sikre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på email eller telefon (se ovenfor). Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Vidregivelse af personoplysninger
Vi videregiver kun Deres personoplysninger til ovennævnte formål inden for vores virksomhed. Vi vil herudover ikke overlade Deres personoplysninger til tredjemand. Lyngfeldt A/S forbeholder sig retten til at offentliggøre vores samarbejde med Dem.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

7. Markedsføringssamtykke

Vi vil desuden benytte Deres personoplysninger til lejlighedsvis at informere Dem om nye produkter og serviceydelser samt at gøre opmærksom på særtilbud og -arrangementer, som efter vores opfattelse kunne være interessant for Dem samt vigtige ændringer på vores internetside.
Vi vil desuden benytte Deres personoplysninger til lejlighedsvis at informere Dem om nye produkter og serviceydelser samt at gøre opmærksom på særtilbud og -arrangementer, som efter vores opfattelse kunne være interessant for Dem samt vigtige ændringer på vores internetside.
Ønsker De ikke længere at modtage markedsføring og oplysninger om nye produkter, bedes De sende en e-mail til:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

8. Ændringer

Den hurtige udvikling betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi Dem besked pr. e-mail.

Senest opdateret d. 30.04.2018

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik