GPS

Lyngfeldt tilbyder i samarbejde med New Holland et af markeds bedste netværk til autostyrring.

Du er altid velkommen til at kontaktes os for mere infomation så vi sammen kan finde den bedste løsning til netop din bedrift.

IntelliSteer® er et fuldt integreret automatisk styresystem, udviklet og designet af New Holland. Systemet kan fabriksmonteres eller leveres som eftermontering, og IntelliSteer® systemet sikrer maksimal produktivitet og effektivitet til forbedring af udbytte og indtjening. Kombineret med DGPS- eller RTK-teknologi for fuldt integreret kontrol, sikrer IntelliSteer® parallelle træk med en præcision på op til 2,5 cm. IntelliSteer® er det naturlige valg til præcisionsarbejde under selv de mest krævende forhold og er designet til at forbedre førerens præstation og komfort. Derudover kan IntelliSteer® tilsluttes Controlled Traffic Farming (CTF) systemet.

intellisteer system fully integrated new holland autoguidance

En komplet autostyringspakke

Maskinen kan bestilles enten med IntelliSteer® som fabriksmonteret ekstraudstyr eller som forberedt med en IntelliSteer® pakke. Denne unikke mulighed er tilgængelig for T6 Auto Command, T7, T8 og T9 traktorserier samt CX Elevation og CR mejetærskerserierne. Der kan også installeres IntelliSteer® på Speedrower® selvkørende skårlæggere for at sikre de skarpeste afgrødekanter og dermed øge mejetærsker-, finsnitter- og presserkapaciteten. Systemet omfatter en NH 372 modtager, styrevinkelføler eller en gyro, Navigation Controller II, en hydraulisk kontrolventil, som omdanner signalerne fra Navigation Controller II til hydrauliske bevægelser af styresystemet.

intellisteer system t3 terrain compensation

T3™ TERRÆNKOMPENSATION

T3™ terrænkompensationsystemet bruger følere til at beregne og korrigere maskinens rulning, hældning og slingren for at minimere overspringninger og overlapninger i skrånende eller ujævnt terræn.

Displays:

New Holland tilbyder et stort udvalg af displays, som giver dig 360° PLM® information og kontrol. Alle parametre kan overvåges med et hurtigt blik, inklusiv styring og de mest avancerede udbytte og fugtighedsmåling funktioner. Vælg mellem FM-750 og widescreen FM-1000 monitor. De fuldt integrerede IntelliView™ displays er farve touchscreen monitorer med kontrol over alle maskinens funktioner - der er også mulighed for 17,8cm IntelliView™ III eller opgradering til den helt store 26,4cm IntelliView™ IV monitor.

EZ-PILOT SYSTEM:

DET NYE ‘USYNLIGE’ ASSISTEREDE STYRESYSTEM EZ-Pilot™ er et højpræstations, økonomisk, assisteret styresystem, som er integreret i maskinens ratstamme og kan installeres i de fleste traktor- og høstmaskinemærker. Denne avancerede løsning indeholder også T3™ terrænkompensation, som sikrer optimal stabilitet under arbejde i ujævnt terræn og på skråninger.

PLM® LØSNINGER TIL AFGRØDEHÅNDTERING:

For at få optimalt udbytte af hver eneste centimeter af marken, tilbydes et omfattende udvalg af løsninger til afgrødehåndtering. Variabel udsædsmængde og sektionskontrol gør det muligt at optimere udbyttet og undgå unødvendige overlapninger og manglende områder. Udbyttemåling, tilgængeligt på mejetærskere og finsnittere, giver dig et præcist overblik over markernes produktivitet, og kombineret med PLM® software vil du kunne hindre områder med lavere udbytte. Avanceret fugtighedsmåling sikrer den præcise mængde additiver, når der snittes, presses eller høstes, og giver dig mulighed for præcis beregning af omkostningerne til tørring.

 

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik