Kompetencer

 

Certificeret specialværksted med mobil døgnservice

Lyngfeldts certificerede servicecenter er at af markedets største specialværksteder for maskiner til landbrugsdrift, maskinstationsvirksomheder, anlægs-, entreprenør- og kommunevirksomheder og pleje af have- og parkarealer.
 

Specialuddannede montører

16 specialuddannede montører gennemfører kvalitetseftersyn og reparationer på traktorer, høstmaskiner, have- og parkmaskiner, teleskoplæssere, gaffeltrucks, løfteredskaber og entreprenørmaskiner på kundens adresse eller på Lyngfeldts eget værksted. Værkstedet råder over 9 servicevogne, der yder landsdækkende on-site service, samt en lastbil til afhentning og levering af maskiner til og fra service og reparation. Værkstedet har endvidere døgnvagt og tilbyder ekspresservice, se under Vagtordning.
 

Stort døgnserviceret servicecenter for specialreservedele

Endvidere råder Lyngfeldt A/S over et af markedets mest omfangsrige lagre for specialreservedele til maskiner til landbrugsdrift, maskinstationsvirksomhed, anlægs-, entreprenør- og kommunevirksomhed og pleje af park- og golfarealer. Lyngfeldts servicecenter tilbyder døgnservice (se under Vagtordning) og reservedele til alle gængse fabrikater.
1
 

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik