Parts & Service

Lyngfeldts certificerede servicecenter er at af landets største specialværksteder for maskiner til landbrugsdrift, maskinstationsvirksomhed, kommuner - anlægs- og entreprenør- virksomheds og pleje af have- og parkarealer.

Bestil service på 8761 3333

Specialuddannede montører

16 specialuddannede montører gennemfører eftersyn og reparationer på traktorer, høstmaskiner, have- og parkmaskiner, teleskoplæssere og entreprenør- maskiner på kundens adresse eller på Lyngfeldts eget servicecenter. Værkstedet råder over otte servicevogne, der yder landsdækkende on-site service, samt en lastbil til afhentning og levering af maskiner til og fra service og reparation.

Servicecenter har endvidere døgnvagt og tilbyder ekspresservice, se under åbningstider.

Stort lager af reservedele

Endvidere råder Lyngfeldt A/S over et af markedets mest omfangsrige lagre for specialreservedele til maskiner til landbrugsdrift, maskinstationsvirksomheder, anlægs- og entreprenørvirksomheder og pleje af park- og golfarealer. Lyngfeldts reservedelslager tilbyder døgnservice (se under kontakt) og reservedele til alle gængse maskinmærker.

Ordrer til reservedele kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (vedhæftninger skal være i PDF format)

Bredt og dybt udvalg inden for tilbehør og udstyr

Ud over reservedele tilbyder Lyngfeldt endvidere et bredt og dybt udvalg af tilbehør og udstyr, der sælges fra butikken på Lyngfeldts adresse.

DSC 0003

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik