Timan

Timan laver maskiner, der er designet til et godt og sikkert arbejdsmiljø – og så er det dansk. Deres produktkatalog indeholder redskabsbæreren og minilæsseren Tool-Trac, redskabsbæreren Timan 3400, den fjernstyrede skrænteklipper og buskrydder RC-751, og endelig den fjernstyrede redskabsbærer RC-1000.

Både redskabsbærerne Tool-Trac og Timan 3400 betragtes i dag, som markedets mest alsidige og robuste i deres klasser. Begge har et stort redskabsprogram, hvilket gør dem anvendelige året rundt. I boligforeninger er de en pålidelig hjælp og viceværtens forlængede arm.

Redskabsbæreren Tool-Trac er bevidst designet med mange indbyggede anvendelsesmuligheder. Den er markedets eneste redskabsbærer med integreret løftearm, der gør den lige anvendelig som henholdsvis redskabsbærer og minilæsser.

Ligeledes med udgangspunkt i godt og sikkert arbejdsmiljø har Timan udviklet den fjernstyrede skrænteklipper og buskrydder RC-751, der skåner operatørens ryg, hofter og ankler, og arbejder ubesværet på skråninger op til 50° – det giver et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø og formindsker samtidig sygefraværet.
Med den fjernstyrede RC-1000, der er fuldhydraulisk og konstrueret som en redskabsbærer på bælter med hurtigskift som standard, får du endnu større kapacitet og mulighed for at løse flere forskellige opgaver som eksempelvis stubfræsning og snerydning.


For mere information:

Se hele Timans produktprogram her.
 

Kontakt salg:

Steen Jacobsen

Steen Jacobsen

Ansvarlig for Have og Park, Entreprenørmaskiner.

Tlf: 87 61 33 54

Mobil: 21 60 17 07

Speciale: Have og Park maskiner

E-mail: sDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik