New Hollands sortimentet af entreprenørudstyr besår af en perlerække af innovative maskinløsninger.

Lanceringen af en helt ny serie på femten minigravemaskinemodeller bidrager med betydelig effektivitet og fleksibilitet til netop dit behov. 

Den nye serie udmærker sig med hensyn til bredde, design, alsidighed, innovation, komfort og ydeevne. De nye maskiner har kompakte dimensioner med et overlegent arbejdsområde og er enten Zero Tail-swing eller Short Radius, hvilket gør dem ideelle til arbejde i trange rum.

Serien indeholder også den allerførste fuldt elektriske model i New Holland minigraveres historie, E15X Electric Power E15X drives af et 21,5 kW lithium-ion-batteri og er den elektriske ækvivalent til diesel E14D-modellen. Dens ekstremt kompakte dimensioner gør det muligt at få adgang til de strammeste rum, hvilket gør den til den ideelle maskine til at arbejde indendørs. Autonomi er også garanteret for en fuld 8-timers arbejdsdag med 1 times hurtig opladning.

Som et nul-emissionskøretøj med meget lav driftsstøj er det ideelt til arbejde i områder med emissions- og støjbegrænsninger. Maskinen er velegnet til en bred vifte af applikationer, fra landbrug og gartneri til landskabspleje, generel gravning og nedrivningsopgaver i indendørs eller begrænsede arbejdsområder.

Dens miljømæssige legitimationsoplysninger forbedres yderligere ved brug af miljøvenlig biologisk hydraulikolie, som også forlænger serviceintervaller, og ved brug af koboltfrie lithiumbatterier.

Kombinerer man New Hollands sortiment af minigravere, med det øvrige sortiment af fleksible, komfortable og højtydende læssemaskiner, teleskoplæssere og traktorer, så har man muligheden for at sammensætte sin maskinpark til en yderst effektiv hverdag.

For salg, bytte og rådgivning, kontakt salgsteamet på 87613333

KONTAKT SALG:

STEEN JACOBSEN

STEEN JACOBSEN

Ansvarlig for Have og Park, Entreprenørmaskiner.

Salgskonsulent

Have/Park, Vej & Anlæg

Tlf: 87 61 33 54

Mobil: 21 60 17 07

E-mail: sj@lyngfeldt.dk

MIKAEL LINDSKJOLD

MIKAEL LINDSKJOLD

Salgskonsulent

Landbrug & Entreprenør

Tlf: 87 61 33 36

Mobil: 23 68 80 36

E-mail: ml@lyngfeldt.dk

RASMUS OLESGAARD

RASMUS OLESGAARD

Salgskonsulent

Landbrug & Entreprenør

Tlf: 87 61 33 36

Mobil: 23 68 80 36

E-mail: ml@lyngfeldt.dk