Hos Kverneland finder du et unikt og bredt produktprogram, som sikrer dig adgang til de nyeste kvalitetsprodukter til arbejdet i marken.
Kverneland har mere end 130 års erfaring med innovation og produktudvikling, hvilket har resulteret i produkter, der kan arbejde under de strengeste forhold, dag efter dag, år efter år.
Den høje kvalitet af de slidstærke produkter bevirker, at produkterne har en lang levetid, færre nedbrud og kræver mindre vedligeholdelse. Dermed sikrer du, at din investering betaler sig.
Lyngfeldt kan sammen med Kverneland tilbyde et af markedets bredeste redskabsprogrammer.

Se mere på Kverneland hjemmeside.

Viste du at alle Kverneland redskaber med ISO BUS er klar til gradueret tildeling?

Kverneland er førende indenfor landbrugsmaskiner med mere end 29 fuldt kompatible ISOBUS maskiner. Kverneland opfandt i sin tid ISOBUS systemet og har lagt store ressourcer i udviklingen af teknologien, der i dag er førende indenfor branchen.

Gode resultater kræver de rigtige redskaber og idéer.
Når arbejdet skal udføres, er det alfa omega at have det optimale setup og smarte løsninger, der hjælper med nemmere og mere profitable arbejdsprocesser. Du har brug for løsninger, der gør hårde og krævende forhold mindre komplicerede.

Generelt omkring variabel tildeling, så kan alle Kverneland såmaskiner med elektrisk udsåning (e-drill, U-drill mfl.), alle gødningsspredere med vejeceller (CL-EW, CL-GEOSPREAD, TL, TL-GEOSPREAD, TLX-GEOSPREAD) samt alle ISOBUS sprøjter bruges til variabel tildeling af hhv. udsædsmængde, gødningstildeling, flydende gødning og planteværnsmidler.
Tildelingen kan gøres ud fra data fra en ekstern sensor (N-sensor) eller tildelingskort genereret ud fra Cropsat, markprøver, udbytteresultater

At opnå det fulde potentiale af din bedrift handler om at vækste og udvikle forretningen, ikke kun afgrøder og besætning, men også bundlinje.

Kverneland Group vil være kundernes foretrukne leverandør og da Kverneland altid vil levere den bedste og nyeste teknologi, er de også med til at øge kundernes indtjening. Kverneland Group tager hele tiden nye teknologiske skridt, for at kunne levere de mest optimale maskiner til dig som landmand.

Den høje kvalitet på de slidstærke produkter bevirker, at produkterne har en lang levetid, færre nedbrud og kræver mindre vedligeholdelse. Dermed sikrer du, at din investering betaler sig.
Lyngfeldt kan sammen med Kverneland tilbyde et af markedets bredeste maskinprogrammer.

Lige nu finansieres alle Kverneland produkterne fra 0,99% pa. med løbetid fra 3 – 7 år. med restværdi fra 20 – 5 %

SALG:

RASMUS OLESGAARD

RASMUS OLESGAARD

Salgskonsulent

Landbrug & Entreprenør

Tlf: 87 61 33 4141

Mobil: 30 21 25 99

E-mail: ro@lyngfeldt.dk

MIKAEL LINDSKJOLD

MIKAEL LINDSKJOLD

Salgskonsulent

Landbrug & Entreprenør

Tlf: 87 61 33 36

Mobil: 23 68 80 36

E-mail: ml@lyngfeldt.dk