Kvalitets-tipvogne produceret i Tyskland!

Efter mottoet “Kvalitet på hjul” producerer Krampe-selskabet fra Coesfeld-Lette i Westfalen, Tyskland, vogne til både landbrug, skovbrug, byggeri, kommuner og specialprojekter.

Krampes oprindelse udkommer fra en lille landsby smedje, der havde den første tipvogn fremstillet i 1983. I dag producerer Krampe et omfattende program af standardkøretøjer samt skræddersyede specialfremstillede vogne præcis efter kundens ønsker. Understøttet af de nyeste CAD-systemer i direkte kombination med et PPS / ERP-system, planlægger og konstruerer Krampes medarbejderstab nye modeller og gør de individuelle kundeønsker til virkelighed.

Styrken i Krampe organisationen er hurtighed og omstilling, hvormed der altid anvendes ny viden i udarbejdelsen af vogne. Gennem regelmæssige dialoger mellem brugere og specialister eller gennem personlig kontakt på messer udveksles og omdannes mange nye ideer og input til virkelighed. Dette sker fokuseret og effektivt – en klar fordel med brugeren i fokus, som store virksomheder ikke kan tilbyde.

Krampe udfører individuelt konstruerede vogne, der opfylder de højeste kvalitetsspecifikationer. Dette er et af Krampes varemærker. Faglige messer i og uden for Tyskland er den rette platform for præsentation af nye udviklinger og modifikationer. Krampe har i mange år været markedsleder inden for salg af landbrugsvogne i Tyskland. Sideløbende med produktion af vogne har Krampe også haft et godt ry inden for metalbyggeri.

FOR MERE INFORMATION:
Besøg Krampe her.

KONTAKT SALG:
8761 3333