Plove i PM, PH og PX Serien. New Holland Serien af fuldt monterede vendeplove fås i tre forskellige modeller, PM – Standard Duty, PH – Heavy Duty og PX – Extra Heavy Duty. Fås i flere forskellige størrelser fra tre, fire, fem og til seks furet. Modellerne har brudbolt-beskyttelse som standard. Stenbeskyttelse fås som ekstraudstyr til dem, som arbejder i marker med mange sten eller som foretrækker at blive i kabinen under arbejdet. Alle tre modeller har fast arbejdsbredde.

Plove i PM V, PH V og PX V Serien. New Hollands Serie af vendeplove med variabel bredde består af tre forskellige modeller, Standard – PM V, Heavy Duty – PH V og Extra Heavy Duty PX V. Alle modeller i Serien kan specificeres i flere størrelser, fra tre op til seks furer, alt efter krav til arbejdet.  PX V on-land versionen fås med syv furer. Modellerne har brudbolt-beskyttelse som standard. Stenbeskyttelse fås som ekstraudstyr til dem, som arbejder i marker med mange sten eller som foretrækker at blive i kabinen under arbejdet.

Plove i PSH og PSH V Serien. Serien af halvbugserede vendeplove fra New Holland omfatter PSH Heavy Duty og PSH V Heavy Duty med variabel bredde. Halvbugserede plove er velegnede til arbejde med megen transport. Plovene fås som seks, syv og otte furede modeller, og de har brudbolt-beskyttelse som standard. Stenbeskyttelse fås som ekstraudstyr til dem, som arbejder i marker med mange sten eller som foretrækker at blive i kabinen under arbejdet.