GreenTec A/S er en dansk virksomhed, der udvikler og sælger maskiner til vedligehold af grønne områder og stubbearbejdning i det meste af Europa.

Lyngfeldt er autoriseret GreenTec forhandler og kan tilbyde hele produktsortimentet af redskabsrammer, redskaber, rabat- og hegnsklippere, samt rotor- og slagleklippere.

REDSKABSRAMME HXF

I 2005 blev den første HXF redskabsramme udviklet og nu er 3. generation klar til brugerne.

FOX og HXF-serien indeholder mange innovative løsninger, som tilgodeser miljø og økonomi og som ligeledes fremmer både køreglæde og trafiksikkerhed.

Alle maskiner udvikles i et enkelt, funktionelt og produktionsvenligt design og de er produceret Danmark på fabrikken i Kolding.

HXF serien omfatter 3 størrelser, som passer til langt de fleste læssemaskiner. Herudover er der utallige redskabskombinationer, når der skal vedligeholdes levende hegn og hæk, klippes græs under indhegninger eller fjernes ukrudt på fortove. Redskaberne letter ikke blot vedligeholdsarbejdet, men er ligeledes tids- og omkostningsbesparende.

FOX er specielt udviklet til RI 60 & 80 kantklipperne. 

Det er en ideel løsning til kunder med behov for vedligehold af græsvækst under hestehegn, autoværn eller rundt om træer.

Den kan monteres på læssemaskiner og traktorer og kan tilpasses til enten højre eller venstre udgave.

Sortimentet byder desuden også på armklippere, rotor- og slagleklippere, til vedligehold af grønne arealer og stubbearbejdning.

Se hele produktprogrammet her: GreenTec Maskiner til Hegnsklipning og Rabatklipning

KONTAKT SALG FOR INFORMATION ELLER DEMONSTRATION

STEEN JACOBSEN

STEEN JACOBSEN

Ansvarlig for Have og Park, Entreprenørmaskiner.

Salgskonsulent

Have/Park, Vej & Anlæg

Tlf: 87 61 33 54

Mobil: 21 60 17 07

E-mail: sj@lyngfeldt.dk