I mere end et årti har New Holland slået sit navn fast som førende inden for ren energi ved aktivt at fremme og udvikle vedvarende brændstoffer, systemer til emissionsreduktion og teknologi til bæredygtig drift. New Holland tilbyder dagens og morgendagens kunder det største udvalg af tilgængelige løsninger, der forbedrer effektivitet og produktivitet, samtidig med at miljøet respekteres.

New Hollands Clean Energy Leader®-strategi har rod i den tro, at kunderne kan benytte teknologi til at hjælpe dem med at reducere deres afhængighed af fossile brændstoffer. Denne strategi er baseret på fire afgørende piller: Alternative brændstoffer, effektiv produktivitet, bæredygtig drift og det at være en engageret virksomhed.

New Holland står ikke alene, når det gælder Trin V-teknologi. Vi kan trække på erfaringerne fra vores interne udviklingsgruppe FPT Industrial. Udviklingsarbejdet til SCR-løsningen startede i 1995, og i løbet af de sidste 8 år er der produceret mere end 1 million SCR-motorer til landbrugs-, bygge- og transportbrancherne. Branchens førende SCR-system er kontinuerligt blevet forfinet og testet i landbrugs-, bygge- og transportbrancherne. Resultatet er optimeret ydelse og suveræn driftssikkerhed.

For at give vores kunder mulighed for egen branding, er det muligt at få sat sit eget præg på sine maskiner. Enten via speciallakering, tilbehør eller anden styling.

Kontakt vores salgsteam på tlf. 87613333

KONTAKT SALG:

STEEN JACOBSEN

STEEN JACOBSEN

Ansvarlig for Have og Park, Entreprenørmaskiner.

Salgskonsulent

Have/Park, Vej & Anlæg

Tlf: 87 61 33 54

Mobil: 21 60 17 07

E-mail: sj@lyngfeldt.dk

MIKAEL LINDSKJOLD

MIKAEL LINDSKJOLD

Salgskonsulent

Landbrug & Entreprenør

Tlf: 87 61 33 36

Mobil: 23 68 80 36

E-mail: ml@lyngfeldt.dk

RASMUS OLESGAARD

RASMUS OLESGAARD

Salgskonsulent

Landbrug & Entreprenør

Tlf: 87 61 33 36

Mobil: 23 68 80 36

E-mail: ml@lyngfeldt.dk