Lyngfeldts certificerede servicecenter er et af landets største specialværksteder for maskiner til landbrugs-, entreprenør- og have/parksektoren m.fl.

Bestil service på 87 61 33 33

 

SPECIALUDDANNEDE MONTØRER

Alle vores specialuddannede montører udfører reparationer, service og montage på eget værksted, såvel som ude hos kunderne.

Vi råder over en flåde af servicevogne, der sikrer at vi kan levere on-site service hurtigt og effektivt, så kundernes nedetid minimeres bedst muligt.

Vores lastbil kan assistere med maskintransport af nye og brugte maskiner, udlejningsmaskiner og ved nedbrud, hvor det er nødvendigt at flytte maskinen til vores værksted.

Værkstedet er tilgængelig via vagttelefonen døgnet rundt på tlf. 87 61 33 33

Servicecenter har endvidere døgnvagt og tilbyder ekspresservice, se under åbningstider.

Ordrer til reservedele kan sendes til: ordre@lyngfeldt.dk (vedhæftninger skal være i PDF format)

STORT LAGER AF RESERVEDELE

Lyngfeldt råder over et af markedets mest omfangsrige reservedelslagre af slid- og reservedele til maskiner brugt i vores primære kundesegmenter, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe kunderne videre i deres dagligdag.

Derudover har vores samarbejdspartnere, fra Gjerlev i Nord til Egebjerg på Fyn, et bredt dækkende lager af New Holland reservedele, så vi kan servicere vores kunder optimalt i hele vores New Holland forhandlerområde.

Mangler du ekstraudstyr eller tilbehør til netop dine maskiner, så skaffer vi til alle gængse fabrikater. Har du brug for montage, klarer vi også det.

Reservedelsafdelingen er tilgængelig via vagtordning døgnet rundt på tlf. 87 61 33 33