Lyngfeldt tilbyder, i samarbejde med New Holland, et af markedets bedste autostyringskoncepter.

New Hollands tilgang til PLM® kan sammenfattes i fire ord: overblik, tilsluttet, avanceret, supporteret.

En fuld serie af komplette styresystemer, som kan skræddersys efter dine individuelle behov, står til rådighed. Med et omfattende udvalg af korrektionssignaler kan New Hollands modulopbyggede løsninger bruges på enhver maskine. Med intuitive, brugervenlige interfaces kan du trygt anvende styresystemet og Precision Land Management software giver dig mulighed for at downloade og analysere markdata for præcis justering af afgrødeindførsel og reducering af omkostningerne.

Ved hjælp af Telematics løsninger kan du bekvemt synkronisere maskinernes arbejde mellem de forskellige marker hjemme fra kontoret på gården.

Som “Clean Energy Leader” har New Holland forpligtet sig til at forbedre landbrugets miljøprofil, og PLM® er en vigtig del af denne strategi. Ved at reducere antallet af spor i marken kan der opnås store brændstofbesparelser, og det forbedrer din bedrifts CO2 -udledning. Det er imidlertid ikke alt. Miljøpåvirkningen fra dyrkningen reduceres betydeligt, når doseringsmængderne optimeres, f.eks. ved gødskning. Det er jo trods alt det, du kan forvente af os som Clean Energy Leader. Hvis du er klar til at begynde at spare tid og penge, arbejde mere komfortabelt og få mere ud af hver sæson med præcisionslandbrug, venter New Hollands præcisionslandbrug på dig.

ÅBEN

New Holland ved, at moderne landbrugsvirksomheder pris fleksibilitet, da det er din adgang til højere produktivitet og rentabilitet. Derfor er PLM fuldt kompatibel med alle mærker af maskiner og redskaber. Giver dig fleksibiliteten til at vælge de rigtige maskiner til din gård. Altid.

FORBUNDET

Da du ved hvad der sker i din mark, kan du træffe de rigtige beslutninger fra dit kontor. Dette kan hjælpe dig med at optimere store maskinparker: du kan planlægge den næste opgave baseret på hvor maskinerne er. Ved at holde øje med maskinen kan du maksimere driftstiden, forbedre produktiviteten og effektiviteten og endda optimere brændstofforbruget.

UNDERSTØTTET

New Holland er tilgængelig døgnet rundt, 365 dage om året for at gøre det muligt for dig at få det bedste ud af din PLM-software. PLM Certified Dealers kan hjælpe dig med at vælge det rigtige til din gård. PLM kundesupport er altid til rådighed for at give dig mulighed for at maksimere effektiviteten af din nuværende maskine/redskab. Hvis du vil finjustere dine evner vil muligheden for PLM end user træning være muligt.

SMART

Intuitiveness definerer PLM-teknologi. Et intuitivt in-cab display betyder, at operatørerne kan gennemse parametre og kommunikere med gården. Den nemme ved at bruge webportalen er at det muliggør nøjagtig styring af alle data og letter hurtig beslutningstagning baseret på information i realtid.