Blandt vores fornemme pallette af leverandører, finder du også Husqvarna Skov og Have.

Husqvarna har været drevet af en passion for innovation siden 1689 og leverer professionelle skov-, have- og parkprodukter.

Ydeevne og brugervenlighed møder sikkerhed og miljøbeskyttelse i Husqvarnas banebrydende nyskabelser, hvor batteriløsninger og robotter er i førersædet.

Blandt de største produktgrupper kan nævnes:

Kædesave

Alle Husqvarna kædesave er designet og udviklet i overensstemmelse med vores tre primære fokusområder: Skærekapacitet, manøvredygtighed og holdbarhed. Dette omsættes til produkter med imponerende kædehastighed og effekt/vægt-forhold, der er lette og nemme at håndtere. Alle vores produkter er fremstillet af robuste og holdbare materialer. Bygget til at holde, konstrueret til at yde.

Robotter

Med Husqvarna Automower® får du timevis af fritid forærende. I stedet for at slå græsset kan du tilbringe tiden med familie og venner og deltage i aktiviteter, der er sjovere. Og imens bliver din græsplæne holdt i perfekt stand af din robotplæneklipper. Lydløst og uden problemer, i regnvejr og solskin.

Enhver have er unik. Når det er sagt, dækker de mange forskellige modeller i det brede Automower®-sortiment alt fra mindre byhaver til udfordrende arealer på op til 5.000 m2. Det er et kendetegn for Husqvarna Automower®, at den sikrer fuld dækning af uregelmæssige haver med fjerne arealer og smalle områder.

 

Ridere

Husqvarnas Ridere er udstyret med et frontmonteret klippebord med lav profil. Det giver et godt udsyn over arbejdsområdet og mulighed for præcis og tæt trimning. Den er også uovertruffen i sin evne til at nå ind under plankeværker, buske, parkbænke osv.

Knækstyringssystemet tillader, at det bageste par hjul svinger under maskinen. Resultatet er uovertruffen manøvredygtighed med minimal venderadius ved fuldt styreudslag, hvilket gør det nemt at manøvrere maskinen gennem smalle passager og svært tilgængelige arealer.

Din Husqvarna® Rider har et ergonomisk og brugervenligt design. Eksempelvis gør servicepositionen på klippebordet rengøring og service nemmere. Andre praktiske detaljer er hjelmen, der kan vippes op, og servicepunkter, der er nemme at komme til. Det gør vedligeholdelsesarbejdet nemt.

 

Se hele produktprogrammer her: https://www.husqvarna.com/dk/

For salg, bytte og rådgivning, kontakt:

KONTAKT SALG:

STEEN JACOBSEN

STEEN JACOBSEN

Ansvarlig for Have og Park, Entreprenørmaskiner.

Salgskonsulent

Have/Park, Vej & Anlæg

Tlf: 87 61 33 54

Mobil: 21 60 17 07

E-mail: sj@lyngfeldt.dk