TIMAN
Danskproducerede maskiner til udendørs vedligehold. Din garanti for komfort og effektivitet.

Timan Tool-Trac 5740
Timan Tool-Trac 5740 er en yderst alsidig maskine, da den er en redskabsbærer med indbygget løftearm. Denne robuste maskine klarer nemt opgaver indenfor bl.a. grøn vedligehold, vinteropgaver, planerings- og løftearbejde. I boligforeninger er Timan Tool-Trac 5740 en pålidelig hjælp og viceværtens forlængede arm.

Timan 3330
Redskabsbæreren Timan 3330 er markedets mest komfortable maskine i sin klasse. Det uhørt lave støjniveau i kabinen og den støddæmpende affjedring på alle fire hjul er med til at gøre din arbejdsdag utrolig behagelig. Maskinen, der kan løse opgaver hele året, overholder EU’s Stage V emissionstandarder og har med sit EU-patenterede fejesugesytem markedets laveste benzinforbrug.

Timan RC-751
Ligeledes med udgangspunkt i godt arbejdsmiljø har Timan udviklet den fjernstyrede skrænteklipper og buskrydder RC-751, der skåner operatørens ryg, hofter og ankler, og arbejder ubesværet på skråninger op til 50° – det giver et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø og formindsker samtidig sygefraværet.

Timan RC-1000
Med den fjernstyrede RC-1000, der er fuldhydraulisk og konstrueret som en redskabsbærer på bælter med hurtigskift som standard, får du endnu større kapacitet og mulighed for at løse flere forskellige opgaver som eksempelvis stubfræsning og snerydning.

 

FOR MERE INFORMATION:

Se hele Timans produktprogram her.

KONTAKT SALG:

STEEN JACOBSEN

STEEN JACOBSEN

Ansvarlig for Have og Park, Entreprenørmaskiner.

Salgskonsulent

Have/Park, Vej & Anlæg

Tlf: 87 61 33 54

Mobil: 21 60 17 07

E-mail: sj@lyngfeldt.dk