GreenTec

Lyngfeldt er autoriseret GreenTec forhandler og har derfor hele GreenTecs produktsortiment. Produktsortimentet inkluderer både redskabsramme HXF, redskaber, rabat og hegnsklippere, rotor klippere og slagleklippere.

GreenTec A/S er et dansk firma, der udvikler og sælger maskiner til vedligehold af grønne områder og stub management i det meste af Europa.

Redskabsramme HXF

GreenTec’s serie af redskabsrammer er en fleksibel løsning. Du har flere forskellige redskaber til rådighed, når der skal vedligeholdes levende hegn og hæk eller klippes græs under indhegning samt fjernes ukrudt med ukrudtsbørsten. En GreenTec redskabsramme er hurtig og af og påmonter, mens den sikrer en stor trafik sikkerhed som mange andre producenter ikke kan konkurrer med.

Minilæsser, kompakt traktor, frontlæsser, teleskoplæsser, gummiged eller rendegraver - langt de fleste læssemaskiner er særdeles velegnede til påmontering af en HXF Redskabsramme.

Det eneste der kræves er et separat olieudtag, der leverer den nødvendige oliemængde som varierer mellem 25 - 50 l/min afhængig af redskabstypen.

Vi kan tilbyde 3 forskellige modeller af HXF serien af redskabsrammer, som adskiller sig i størrelse:

  1. Redskabsramme HXF 2302 - til montering på minilæssere og kompakte traktorer
  2. Redskabsramme HXF 2802 - til montering på frontlæssere og større minilæssere
  3. Redskabsramme HXF 3302 - til montering på større frontlæssere, teleskoplæssere, gummigeder og rendegravere

Tilbehør og Redskaber

Der er mange muligheder for tilbehør og redskaber som er kombatible med mange enheder. Produktsortimentet indeholder både sagleklipperhoveder, slagleknuserhovede, hæksnittere, rotorknosere, grensave, fingergrenklippere osv.

Produktnyheden RC 102 - 162 udfører 3 arbjedsprocesser i en, da redskabet klipper og findeler i en arbejdsgang. Derved undgår man at hækaffaldet skal bortskaffes.

 Green Tec

KONTAKT SALG FOR INFORMATION ELLER DEMONSTRATION

Steen Jacobsen

Steen Jacobsen

Ansvarlig for Have og Park, Entreprenørmaskiner.

Tlf: 87 61 33 54

Mobil: 21 60 17 07

Speciale: Have og Park maskiner

E-mail: sDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik