Niels Bruun – Drammelstrupgård I/S

Niels Bruun og hans bror, Jens ejer Drammelstrupgård I/S ved Ebeltoft. Niels har været involveret i landbrug siden 2000, og i dag driver de gården sammen. Deres landbrug strækker sig over 150 hektar og omfatter også ægproduktion. Sammen råder de over tre New Holland-traktorer og en mejetærsker. Niels udtaler: “Vores far kørte med Fiat, da han drev landbrug, så det var naturligt for os at fortsætte med at bruge New Holland. Vi har altid været glade for New Hollands maskiner.”

Deres maskinsortiment består af en CX8.85 mejetærsker, en T6050 traktor, en T7.220 traktor og deres nyeste investeret i en fabriksny New Holland T7.225 AC Stage V med affjedret foraksel – frontlift – 160 liters hydraulikpumpe, 4 dobbeltvirkende olieudtag, 2 midt monterede hydraulikventiler, hydrauliske bremser og luftbremser – kabine komfortpakke – 360 grader lyspakke LED. GPS forberedt, fuld RTK-pakke, PLM og Monteret på 710/70R38 baghjul. Niels udtaler ”Nu har jeg ikke prøves maskinen i marked endnu men jeg glæder mig til den nye sæson”

Niels og hans bror har arbejdet på at reducere deres klimaaftryk, og som en del af dette initiativ har de fået installeret solceller på taget af deres stald. Dette giver dem mulighed for at producere op til 50% af deres egen energi. Derfor er de også glad for New Holland T7 serie, da de er udstyret med Stage V motorer, som kan køre på HVO syntetisk diesel – fremstillet af 100% fornybare råmaterialer, som ikke frigiver noget nyt CO₂ i atmosfæren. HVO er et fuldstændigt bæredygtigt alternativ til diesel, som fremstilles ved hydrogenbehandling af animalske fedtstoffer, og resultatet er et Premium kvalitetsbrændstof der fuldt ud kan erstatte fossil diesel.

Niels og hans bror har handlet med Lyngfeldt i mange år. Niels udtaler: “Vi har altid handlet med Lyngfeldt. De er venlige, og hvis man ringer, er de altid klar til at hjælpe. Vi har i mange år brugt Lyngfeldts værksted. De kommer hurtigt ud, og vi har et godt samarbejde med Allan og Thomas.”

På Drammelstrupgård I/S ses en fremtid, hvor landbrug og bæredygtighed går hånd i hånd, og hvor partnerskaber som dem med Lyngfeldt bidrager til at sikre succes og vækst.