HØSTMASKINEN 2018

HØSTMASKINEN 2018

Når man nu gerne vil blive siddende i den nye kabine, er der også blevet plads til en ny hydraulisk justering af skærebordskipvinkelen. Fra kabinen kan det hele ændres el-hydraulisk fra -6 – +6 grader, som forhen har været manuelt.

New Holland gør op med tidens udfordringer

En voksende udfordring ved de stadig bredere og bredere skæreborde, er at få materialet fordelt ordentligt i hele skærbordsbredden. Dette har New Holland ville komme til livs med blandt andet at have monteret en ny avnespreder på maskinen, som skulle have kapacitet til at sprede materialet ud på 45 fod. Omdrejningerne på snitterotoren er øget fra 3.500 til 4.000 og selve spredevingerne i New Hollands OptiSpread har fået V-formet kastevinger samt et mere lukket hus, og en reduktion af omdrejningerne fra 800 til 600 omdrejninger i minuttet. Hér bliver det spændende, for New Holland har fundet frem til at materialet vil blive spredt mere bredt og jævnt ved de lavere omdrejninger på spredevingerne. Teorien kan man måske være en smule skeptisk overfor, men i praksis viser dette sig faktisk at have gjort underværker for spredningen. Derudover har det reduceret brændstofforbruget, og New Holland fortæller, at på den nye halmsnitter med spredevinger svarer reduktionen til en effekt på 15 kilowatt i motorydelse sammenlignet med tidligere.

 

BEDRE HØSTKVALITET END NOGENSINDE FØR

CR Seriens mejetærskere er blevet konstrueret med fokus på funktioner til præcisionslandbrug. Oplysninger om udbytte opdateres hele tiden og vises på IntelliView™ IV skærmen. Disse data kan gemmes, downloades og analyseres med softwaren til præcisionslandbrug, PLM® Connect telematik, så der oprettes præcise udbyttekort. Det kan anvendes til finjustering af gødning og sprøjtemidler, så udbyttet øges, og omkostningerne holdes på et minimum. New Hollands fugtføler måler kornets fugtindhold i realtid. Der tages prøver for hver 30 sekunder, og dataene sendes til IntelliView™ IV skærmen. Føreren holdes hele tiden opdateret og kan tilpasse maskinens parametre derefter.

New Hollands præcise udbytteføler er efterhånden både kendt og berygtet for at være klassens bedste. Denne er selvfølgelig også med på den New Hollands 2018 høstmaskine. Føleren genererer en meget præcis udbyttemåling, uanset kernernes sort eller fugtindhold, endvidere udføres der kun en kalibrering for hver sæson.

Twin Pitch Plus rotorteknologien kan forbedre din kapacitet under forhold med høj fugtighed med op til 10%. Dynamic Feed Roll™, der er ekstraudstyr, med integreret dynamisk stenbeskyttelse, har forbedret den allerede imponerende kapacitet med op til 10% og øget afgrødestrømmen til rotorerne og reduceret mængden af knækkede kerner. CR stopper kun, hvis du gør det.

Den skånsomme, men samtidig utroligt effektive Twin Rotor™ teknologi giver uovertruffen korn- og halmkvalitet. Knækkede kerner hører fortiden til med den laveste procentdel i branchen så lavt som kun 0,1%. Dynamic Feed Roll™ teknologien sikrer den mest effektive stenbeskyttelse under høst og de nye takkede medbringere er endnu mere skånsomme overfor halmen. Opti-Clean™ soldkassen leverer den reneste færdigvare.

Den 14.500 liter store tank på CR9.90 og CR10.90 kan rumme, 16% mere korn end den tidligere model. Fyldesneglen fordeler kornet mere jævnt i tanken end tidligere.

 

GODT FOR PENGEPUNGEN

ECOBlue™ SCR-teknologien for overholdelse af Tier 4A standarden, monteret på CR7.90 og CR8.80, vil give en betydelig reduktion af dine driftsomkostninger ved at sænke brændstofforbruget med op til 10%. Alle øvrige CR modeller er udstyret med branchens førende ECOBlue™ HI-eSCR teknologi for overholdelse af de endnu højere Tier 4B miljøkrav og bevarer den effektivitet, som New Holland efterhånden har gjort til en selvfølge i en CR mejetærsker.
Kombineret med de lange serviceintervaller på 600 timer og SmartTrax™ systemet, der reducerer jordtrykket, beholder du flere af pengene i din lomme.

Post a comment