Lars Nielsen – Grenaa Golfklub

Grenaa Golfklub, beliggende ved Grenå, ansatte Lars Nielsen (kaldt Lasse) som greenkeeper i 2008. Efterfølgende gennemgik han en uddannelse som greenkeeper og blev senere chef-greenkeeper. Lasse fortæller: ”Jeg startede herude i 2008, hvor vi havde brug for nogle nye maskiner. Da alt, hvad der har med golf at gøre, er væsentligt dyrt, ønskede vi at finde et alternativ. Vi talte med den daværende formand for klubben, og han sagde, at vi skulle kontakte Lyngfeldt, da det var dem, han selv brugte til sit landbrug. Vi kontaktede Lyngfeldt, og Mik kom ud, hvorefter vi købte vores traktorer og reservedele og har brugt dem lige siden.”

Grenaa Golfklub har lejet special maskiner igennem Lyngfeldt de sidste mange år. Lasse udtaler: ”Vi bruger Lyngfeldt til at leje specialmaskiner som dybdeprikker og større traktorer, som vi ikke bruger så tit. Det er godt, at Lyngfeldt har Mik; han har erfaringen og kommer med nogle gode idéer, som man ikke selv havde tænkt på.”

Mik har netop været ude for at aflevere en Verti-drain maskine til Grenaa Golfbane, som de har lejet mange gange før. Lasse udtaler: ”Vi arbejde med Lyngfeldt for tingene går hurtigt derude, og I har Mads, som bor herude. Han tager ofte forskellige dele med til os, så det fungerer rigtigt fint, selvom I ligger ude i Hadsten.”

Lasse er glad for samarbejdet med Lyngfeldt og udtaler: ”Det er altid rart at snakke med folk fra Lyngfeldt; de er stille og rare mennesker. Vi snakker mest med Mik, Mads og Jesper, og de er altid villige til at løse vores problemer, også selvom der er tale om en specialopgave. Når vi har en specialopgave, er de gode til at skaffe materialer, og det går hurtigt. Da vi er en klub, ser vi meget på prisen, og de er gode til at finde både originale og uoriginale dele, som passer til vores behov. Jeg er utroligt glad for at handle med Lyngfeldt; de gør det godt, selvom hver situation er forskellig. Jeg har også anbefalet dem til mange andre inden for faget.”

Grenaa Golfklub og Lyngfeldt har etableret et stærkt partnerskab gennem årene, hvor tillid og effektivitet er i højsædet. Lasses begejstring for samarbejdet understreger ikke blot den fremragende service, men også det nære og pålidelige forhold, der er opstået.